Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς γιορτάσαμε μαζί σας και ευχηθήκαμε Καλή Χρονιά

 




Για μία ακόμη χρονιά ο Όμιλος Αιτωλοακαρνάνων Αγίας Παρασκευής συμμετείχε στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βρεθήκαμε στο σπιτάκι των συλλόγων στην κεντρική πλατεία και υποδεχτήκαμε τα μέλη μας, φίλους, αλλά και συνδημότες που γνωρίσαμε για πρώτη φορά. Η διασκέδαση ήταν στο φόρτε της, τα χαμόγελα τεράστια και οι ευχές έδιναν και έπαιρναν!

Διασκεδάσαμε με την παιδική μας μπάντα πνευστών που εκτέλεσε τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες και καταχειροκροτήθηκε. Προσφέραμε μελομακάρονα, κουραμπιέδες και αναψυκτικά, αλλά κυρίως το τοπικό μας γλυκό την ραβανή της Αιτωλοακαρνανίας.


Φέτος δημιουργήσαμε το ημερολόγιο του Ομίλου για το 2023 με μια ευχάριστη εικόνα που θα συνοδεύει όλο το χρόνο αυτούς που το προμηθεύτηκαν για να ενισχύσουν το σύλλογο. Για όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, ας μην στενοχωριούνται θα το έχουμε και στην κοπή της βασιλόπιτας (προσεχώς θα σας ενημερώσουμε).

Θέλουμε να στείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους απλούς πολίτες που μας επισκέφτηκαν μικρούς και μεγάλους και στα μέλη μας.


Επίσης ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και συμπατριώτη μας από την ορεινή Ναυπακτία, κ. Βασίλη Ζορμπά, τους επικεφαλής των παρατάξεων κ.κ. Γιάννη Σταθόπουλο, Γιώργο Οικονόμου, Γιάννη Μυλωνάκη, Αντρέα Γκιζιώτη και Κώστα Τσιαμπά. Ομοίως τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ, Γιάννη Λογοθέτη και Πέτρο Διακογιάννη.

Ζητάμε συγνώμη αν ξεχάσαμε να αναφέρουμε κάποιον, δεν έγινε με πρόθεση. Η χαρά μας ήταν μεγάλη που μπορέσαμε να σας προσφέρουμε αυτές τις όμορφες στιγμές. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να επανενώσουμε  τον σύλλογο μετά από το μεγάλο διάλειμμα που υποστήκαμε λόγω της πανδημίας της covid-19.

Ολόθερμες ευχές για ένα ευτυχισμένο 2023 με ΥΓΕΙΑ … ΑΓΑΠΗ … ΟΜΟΝΟΙΑ … ΕΙΡΗΝΗ … ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!