Ευχές, χαμόγελα και κεράσματα στο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι της πλατείας

 


Με σύμμαχο τον καλό καιρό την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 οι Αιτωλοακαρνάνες της Αγίας Παρασκευής συναντήθηκαν στο εορταστικό σπιτάκι στην κεντρική πλατεία και αντάλλαξαν ευχές για την έλευση του νέου χρόνου.

Δίπλα στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη φάτνη  προσέφεραν μελομακάρονα και κουραμπιέδες, αλλά και την γνωστή παραδοσιακή ραβανή.

Με εορταστική διάθεση υποδέχθηκαν και πρόσφεραν κεράσματα σε αρκετούς συμπατριώτες τους και πολίτες της Αγίας Παρασκευής και δέχτηκαν τις ευχές τους. Επίσης ευχές αντάλλαξαν, μεταξύ άλλων, με  τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ και Αιτωλοακαρνάνα κ. Σπύρο Παπασπύρο, τον Αντιδήμαρχο Νεολαίας κ. Νίκο Ζόμπολα και τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ που παραβρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο κιόσκι.





Δυστυχώς η πανδημία δεν έκανε δυνατή την παρουσία του παιδικού συνόλου πνευστών όπως είχε προγραμματιστεί και οργανωθεί, όμως υπάρχει αισιοδοξία για την επόμενη εκδήλωση. Σε αυτή τη συνάντηση τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι μάσκες βγήκαν μόνο και εξειδικευμένα για λιγοστές φωτογραφήσεις.

Ήταν μια ευκαιρία, μέσα στις δύσκολες στιγμές λόγω της covid-19, να συναντηθούμε με τους συμπατριώτες μας – που είναι πάρα πολλοί στην Αγία Παρασκευή – σε εξωτερικό τουλάχιστον χώρο και να ανταλλάξουμε απόψεις. 

Ελπίζουμε στο μέλλον σε καλύτερες ημέρες με περισσότερη ελευθερία και ευχόμαστε πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ για όλο τον κόσμο.

Με το καλό να έρθει το 2022!

Χρόνια Πολλά!